Udtalelser


Mange glade kunder har været hos mig, med rigtige gode resultater til følge, her ses et lille udsnit.


28 sep 2023

Isabella Kristiane Anastasia Fries


Jeg vil gerne anbefale Jean Claude Kramer som healer. Han har været en stor hjælp for mig og vores søn. Efter 2 fjernhealinger har vi fået en rolig baby uden mavesmerter og jeg selv har fået healet en tidligere traumatisk oplevelse om at blive mor, så det ikke længere påvirker min nye rolle som andengangs-mor.

Derudover har jeg fået budskaber fra den åndelige verden gennem JC. Dette har bestemt hjulpet på healingensprocessen.
28 sep. 2023

Utroligt god oplevelse.

Utroligt god oplevelse med enormt behagelig og effektiv healing hos Jean Claud - både mit stress og belastningsreaktioner og kroniske skuldersmerter blev lindret enormt blot ved 45 min healing på briksen i den rare fredfyldte behandlingslokale.

Kommer helt sikkert igen - tusind tak for at bruge dine fantastiske evner til at hjælpe mennesker der hvor lægerne giver op ! ❤️

DainaLige en lille tilbagemelding.
Fjernhealingen virkede rigtig godt på hunden nytårsaften. Han var lidt urolig men slet ikke som tidligere. Han er forandret siden nytår han er meget stille og spiser meget lidt. Som du skrev er han blevet ekstrem opsøgende og ønsker at være i nærheden af os hele tiden.
Kan det tænkes at der i forbindelse med healingen er sket en udrensning?

Vi har i hvert fald fået en meget kærlig og god hund.
Tak.
HansFremragende behandling

Jeg bor i Sisimiut, en by i Vestgrønland. I sommeren 2020 havde jeg dårlig ryg, en skavanke som i mine ældre dage havde vane for at vende tilbage med jævne mellemrum. Jeg kontaktede Hca Healing, og efter en god og hurtig fjernhealing har jeg siden været frisk fysisk og åndeligt. Mange tak for det.

Leif


Det er altid en fornøjelse at træde ind…

Det er altid en fornøjelse at træde ind hos Jean-Claude i hans klinik.
Man mærker straks roen sænke sig, og jeg føler mig altid tryg og tilpas.
Jean-Claude er god til at fortælle hvordan og hvad han gør før, under og efter healingen.
Jean-Claude har bl.a. hjulpet mig med en diskus i ryggen, et ømt knæ og stress.
Derudover har han også hjulpet mine børn. Både ved fysisk healing i klinikken, men også ved fjernhealing.
Energien er kraftig når man er hos Jean-Claude, og jeg er altid gået derfra med en fornyet ro i kroppen.
Jeg kan varmt anbefale Jean-Claude. Både til voksne og børn.

JeanetteFantastisk healer

Jeg er blevet healet flere gange hos Jean-Claude og hver gang er en så fantastisk skøn og dejlig oplevelse. Der kommer en slags "fred" i hele kroppen. Jeg havde i dag problemer med min venstre overarm og skulder, smerterne forsvandt fuldstændig, jeg havde også store problemer med "stresssymptomer", og efter en times healing, har det bare hjulpet så meget, at jeg føler mig som et helt nyt menneske. Jeg kan kun give Jean-Claude de allerbedste anbefalinger, han er virkelig dygtig.

GitteKan kun varmt anbefale hca-healing.
Har bokset med personlige udfordringer i den tunge ende.
Jean-Claude har formået at forny min energi så jeg kan komme videre.
Af hjertet tak for hjælpen Jean-Claude og det er ikke sidste gang jeg vil bruge hca-healing.
Jesper


Tusind tak for en fantastisk healing i dag føler en dejlig ro i kroppen- og beskederne føltes rigtig dejlige- en følelse af at jeg i tillid kan fortsætte min proces- tak for det- du er dygtig.

Kirsten


Tak for en god oplevelse. Jeg kan ikke finde ord, der dækker.

Mai-BrittVirker healing på ADHD og Tourette?

Jeg er ligeglad med hvordan og hvorfor, men når jeg ser min dreng på 12 år finde ro i en krop der ved start er fyldt med uro og tics efter Tourette og ADHD, er jeg ikke så mistroisk. Om det så er min dreng der "bare" for hjælp til selv at finde roen eller om det er healeren, gør ingen forskel på mig. Det er meget specielt at se sin dreng der knap kan sidde på en stol de 10 min det tager at hilse, for så at lægge sig på briksen og lidt efter lidt finde ro og endda falde i søvn. Min søn der knap kan falde i søvn når han er træt (han bruger kædedyne), falder i søvn og er rolig og helt dæmpet efter. Så bare det virker, betyder det ikke noget for os hvordan eller hvorfor...

BrittaMy husband, Jerry Coyle and I would like to thank you, Jean-Claude ,for an amazing experience...The healing on March 31 was my second and my husband's first... Since it was late here in California we were both in bed ...I was awake but he seemed to be asleep...I felt a swirling of energy over me...It almost seemed like Jerry was receiving most of it... Drawing it away like a magnet...I felt great the next morning and didn't expect to hear such vivid details of the experience from my husband...

He said he felt great and lighter... "levitated"

He went on to say that he fell into a hypnotic state three times and that he had seen your street with trees and crystals...He asked me for photos from your fb page but didn't recognize the ones I showed him...When you, Jean-Claude sent some photos he , amazingly was able to identify one as the area he saw during the healing...

I just want to tell you how stunned I am that he somehow got all of that...I really thought he was asleep...And he really isn't sure if he was awake either...Thank You so much...

I'm just astonished...

Cathy  

Glendora, United States.


Idag har vi haft besøg af Jean-Claude, det kan klart anbefales.

 

Jeg kontaktede ham da jeg oplevede en del uforklarlige og ubehagelige ting i min bolig.

Jeg er lige flyttet ind i et ældre hus, med megen aktivitet, også af den meget negative slags.

 

Blandt andet tramp, bank og kalden i huset, og en kvælningsfornemmelse i kælderen.

 

I går aftes blev to legetøjskasser skubbet ud af reolerne, og det var dråben.

 

Jean-Claude har idag uddrevet hvad der var af ånder i huset, og for hvert rum der blev renset, kunne vi mærke en klar forskel. Det var som om alt blev lysere, varmere og roligt.

 

Jeg vil til hver en tid anbefale ham, med de evner han har hanhjulpet mig til at finde ro i mit hjem, og så skader det heller ikke at han er så et dejligt mennesker, man i forvejen gerne vil bruge tid sammen med.

Alice


Kære Jean-Claude.

 

Vil så gerne sige tusind tak, for din Healing i dag.For jer der læser med, så har jeg i flere dage rendt rundt med ryg og nakke smerte, med en tilsvarende gigant hovedpine. Kunne bare slet ikke holde ud at være i mig selv længere. Havde bare så ondt over det hele, og af mig selv.


Efter ganske få minutters healing, begyndte smerterne at aftag, og da healingen var færdig, var jeg smerte fri. Træt, med smertefri.


Jeg græd hele vejen hjem i bilen, lettet over at jeg ikke havde ondt mere, og her til aften er jeg stadig smerte fri, og min lille familie er så glade for at mor ikke render rundt i et smerte helvede.

Tusind tusind tak til dig, Jean-Claude , og dine fantastiske evner.

Du kommer helt sikkert med i min aften bøn ❤️❤️

Knus og kærlige tanker

Dorthe