Fjernhealing

            FjernhealingDet er en special, særlig og underlig tid vi befinder os i.Vores hverdag blev med ét forandret - uden vi selv har truffet et bevidst valg om det, og lige nu befinder vi os i en situation de færreste af os før har prøvet.

At være begrænset på så mange fronter, med så store forandringer og et indgreb i vores måde at være og agere på, er lige nu en virkelighed for os alle. Den aktuelle situation giver mange ekstra bekymringer, uro og utryghed både blandt børn og  voksne. Det er en stressfaktor og det belaster os alle - både som individ, i parforholdet og i vores familieliv.

Omend er det vigtigt, at gøre noget der er godt for dig selv, jeres parforhold og familie i denne tid, for der kommer også en tid efter corona krisen.Er healing med fysisk tilstedeværelse bedre?

Fjernhealing er lige så effektivt, som hvis du kommer i min klinik. Forskellen kan ligge i din oplevelse af at være hos mig fysisk, og det synes nogen bedst om. 

Men det har ingen indvirkning på graden af effekten.

 

Gode råd inden en behandling

Det vigtigste er naturligvis, at du er motiveret for behandlingen. 

Selvom healingen virker uanset om du er skeptisk eller ej.

Men med en åben, opmærksom og modtagelig indstilling gør du dit bedste for behandlingen.

Drik vand før og efter behandlingen – så glider energien lettere og også udrensningen.

 Varighed 30 min.


Healing kan ikke erstatte din medicin, men den kan være et rigtig godt supplement til medicinsk behandling og optimere din evne til selvhealing.