Healing og Fjernhealing

Healing


Healing har mange tillægsnavne, men er i grund og bund det samme.

Healing er en behandlingsform, hvor jeg arbejder med energier.
Healing betyder at gøre hel, altså at opnå balance i energien i krop og sjæl. Jeg arbejder med energi fra universet, det betyder, at jeg bruger mig selv til at kanalisere/viderebringe den energi, der kommer fra den åndelige verden.


Hvorfor healing?


Healing bruger den viden, at alt i kroppen er energi, og at der i og omkring kroppen cirkulerer en energi, også kaldet livsenergi.
Sygdom og lidelser ser jeg som et udtryk for, at der er blokeringer og ubalance i energistrømmen. Ved healing søger jeg at genskabe balancen i kroppens energi ved at tilføre ekstra energi der, hvor der er blokeringer og ubalance.
På den måde mener jeg, at kroppens evne til at helbrede sig selv styrkes.


Healing til giver en god oplevelse i en følelse af kærlighed og glæde, og give dig energi og kræfter til at genskabe harmoni i livet med hjælp fra universets kræfter.


Healing påvirker både krop, sind og sjæl mod balance og en tilstand af større helhed.


Healing kan og vil kun arbejde for positive resultater. Du vil derfor opleve større indre styrke, udvide din bevidsthed og føre dig tættere på dit livsformål.


Jeg har med succes behandlet mange lidelser og haft mange klienter med:


Blandt andet følgende


 • Hovedpine, nakke-, skulderproblemer
 • Mave,brystproblemer
 • Bivirkninger af kræftbehandling
 • Hofte, lænd og ben
 • Depression, angst, stress og sorg
 • Psykisk og åndelig udvikling
 • Healing af positiv virkning på stort set alt.

Hvor ofte har man behov for healing?


3 – 5 behandlinger skal der til for at skabe det ønskede resultat.

Healing genopbygger


Da healing arbejder på alle planer og genopbygger ubalancer, er det godt til alle lidelser enten som endelig behandling/helbredelse eller som suplement til andre behandlinger.


Healing foregår ved at du enten er siddende eller liggende fuldt påklædt.


Bivirkninger ved healing?


Der er ikke registreret bivirkninger ved healing. Men det er almindeligt, at nogle klienter efter healing kan opleve eftervirkninger i form af:


Følgende reaktioner er slet ikke unormale


 • Trang til at sove
 • Følelse af varme og/eller kulde
 • Snurren i kroppen
 • Lethed eller tunghed i hoved og/eller krop
 • Hyppig vandladning
 • Kortvarig utilpashed, evt. kvalme

Fjernhealing


Fjernhealing – hvad er det?


En fjernhealing er en healing, der sendes på afstand. Det betyder helt konkret, at jeg kan heale dig på afstand – vi skal således IKKE være i samme rum. Når jeg sender en fjernhealing arbejder jeg tæt sammen med mine åndelige hjælpere. Det betyder, i praksis, at jeg igangsætter healingen og mine åndelige hjælpere udfører den – dvs. at de kommer til dig og udfører healingsarbejdet.


Jeg tilbyder fjernhealing på forskellige måder:

 • Fjernhealing af enkeltperson uden kanaliserede beskeder
 • Fjernhealing inkl. kanaliserede beskeder(budskaber fra den åndelige verden)

Hvordan foregår en fjernhealingen?


Når mine åndlige hjælpere healer dig skal du bare ligge og slappe af – evt. med lukkede øjnene. Du kan lytte til noget dejligt afslappende musik, hvis du har lyst. Mange oplever at healingen er så afslappende, at de falder i søvn – vid at det er helt i orden.


Hver healing er individuel og tilrettelagt i tæt samarbejde med den åndelige verden. Det betyder, at alle behandlinger gribes forskelligt an alt efter hvilken klient og/ eller hvilken udfordring, jeg står overfor. På den måde sikrer jeg mig, at min klient altid får det vedkommende har behov for og bliver hjulpet bedst muligt. Jeg arbejder med stor respekt for og tiltro til den åndelige verden og jeg forventer, at mine klienter er anerkendende og respektfulde overfor min måde at arbejde på.
Inden healingen:


Inden healingen igangsættes læser du informationerne på denne side.


Jeg vil bede dig sende mig en mail med dit fulde navn samt adressen, du opholder dig på, når du modtager healingen.


Oplysningerne bliver udelukkende brugt i forbindelse med afsendelsen af healingen og vil blive slettet så snart, healingen er færdig.


Hvis du ønsker at modtage healing for specifikke ting, kan du sende mig en mail med informationer om dette . Det betyder, at jeg healer dig for de ting, som den åndelige verden ønsker at hjælpe dig med.


Du bedes overføre betaling inden, den aftalte tid.Der er mulighed for at betale med mobilepay på nr.60815574
Når healingen er slut:


Når healingen er slut sender jeg dig en besked med info om, hvad jeg har lavet energetisk – herefter kan du stille og roligt vende tilbage til din dagligdag – nu med fornyet energi.


Det er vigtigt,at du drikker et stort glas vand. Grunden til dette er, at healingen igangsætter en udrensningsproces i kroppen, for at skabe eller genskabe balance i systemet. Vandet hjælper kroppen med at frigive kroppens affaldsstoffer og dermed hele processen.


Når man modtager en healing, igangsættes en proces. Det betyder, at healingsenergien arbejder videre i kroppen op til en uge efter en behandling. Healingen arbejder stærkest den/ de første dage efter healingen hvorefter den gradvist vil aftage. I dagene efter en behandling kan man derfor opleve humørsvingninger, temperatursvingninger eller man kan opleve at en eller flere tidligere kendte gener kortvarigt blusser op igen. De psykiske og fysiske reaktioner er helt normale og et led i at genoprette kroppens balance og forsvinder derfor igen indenfor kort tid.