Healing


Vi afklarer i fælleskab formålet med healingen.  Herefter lægger du dig (fuldt påklædt) på briksen. Hvis du ønsker det, får du et tæppe over. Medens du hører på rolig musik, ligger du helt afslappet og nyder og tager imod healingen. Hvis du kan holde dig vågen, må du gerne registrere, hvad du oplever. Det kan være, du ser billeder for dit indre øje, mærker varme, kulde, prikken, energier eller indre ro – registrer blot, hvad du oplever. Det er ikke noget som er mere rigtigt end andet. 


Under healingen lader jeg mig vejlede af min intuition. Jeg holder blidt mine hænder forskellige steder på din krop, men også ind imellem på afstand – alt efter, hvad jeg bliver vejledt til.


Healingen varer typisk 45 min., hvorefter du langsomt vender tilbage. 

Vi afslutter sessionen med en samtale, hvor du fortæller, hvad du har registreret, og i nogle tilfælde fortæller jeg om mine observationer.


Sessionen varer ca. 60 min.


Det er individuelt hvor mange behandlinger der kræves, det afhænger af hvad udfordringen er. Men anbefaler 3 - 5 behandlinger.

Børnehealing


Har dit barn svært ved at koncentrere sig? Har du svært ved at skabe ro og nærvær for og med dit barn? Oplever du, at dit barn har meget uro i kroppen? Anser du dit barn som særligt sensitiv? Måske har dit barn en frygt/angst? Har dit barn svært ved at sove?

Så kan børnehealing være med til at skabe den forandring, som både du, men især dit barn har brug for. Inden jeg healer dit barn, har vi haft en indledende samtale, så jeg kender lidt til jeres situation. Børnehealing foregår på barnets præmisser. Det vil sige, at de børn, der ikke vil ligge ned, bliver healet på en stol. Jeg arbejder med at skabe ro i barnet, når jeg healer. Det gør jeg ved at lægge min hånd flere forskellige steder på dit barn. Fordi det er børnehealing betyder det ikke, at du som mor eller far ikke får healing. Det gør du. Selve healingen foregår i fuldstændig ro.