Fjernhealing af dyr

Fjernhealing af dyr

Forinden sessionen aftaler vi naturligvis tidspunkt for hvornår healingen skal finde sted. Jeg foretager fjernhealing hjemme fra mit arbejdsværelse. 


Det er en god idé at dyret er i ro under sessionen, og ofte anbefaler jeg at det ikke udsættes for en masse træning eller ekstra stimuli 1-2 dage efter. På den måde kan healingen nå at arbejde og processe fysisk og psykisk. 

Jeg har brug for at du sender mig et billede af dit kæledyr, hvor kun dyret er på. Det vil sige ingen andre dyr eller mennesker. Samtidig er det fint hvis jeg kan se et eller begge øjne på dyret. 


Send en mail på: hcahealing@gmail.com


Samtidig er det fint hvis jeg kan se et eller begge øjne på dyret. Derudover må du meget gerne skrive baggrund for hvorfor du ønsker sessionen. Det kan være omkring formålet, sygdomsproblematik, udfordringer i adfærden eller andre skavanker som også kan være kroniske. Alt kan være relevant. Også hvis der er mistanke eller viden om gamle traumer, så kan det have sat sig fysisk i dyret og give problemer nu. 

Når sessionen er slut vil du få en e-mail eller messenger besked med en pdf fil, som beskriver sessionen og hvad jeg har oplevet under healingen. Jeg vil skrive hvor healingen har arbejdet, hvis der kommer input til supplement og anden behandling som kan være nyttig for dyret, samt andre input som healingen måtte komme med. 


Der kan således også være beskeder til dig fra universet og/eller fra dyret om hvad der er brug for efterfølgende. 

Det er altid vigtigt at drikke meget vand efter healingen, så affaldsstoffer og blokeringer i det fysiske væv kan blive skyllet ud.

Så giv dit dyr vand på maden eller tilskynd det at drikke efter healingen. 


45 min.  – 450 kr. forud betales på MobilePay 52453 

Inklusiv skriftlig tilbagemelding. 

Copyright © All Rights Reserved