Tab dig med healing

Tab dig med healing


Siden 2018 har jeg arbejdet målrettet med vægtforløb med stor succes.

Kæmper du med vægt og vaner, trang og lyst, så er det tiden at få din underbevidsthed i tale. Du har lært at bruge mad på en for dig uhensigtsmæssig måde, og uanset hvor mange aftaler og forbud, du giver dig selv, så taber du kampen med dit underbevidste sind.


Jeg bruger i min behandling kun healing. Jeg holder ingen lange taler om hvad du skal/må spise. Der er heller ingen vægt som du skal bestige hos mig.


Vægttab er en healingsproces, som ikke er skabt eller bestemt til at blive hastet igennem eller skåret væk, som når man høster en kornmark.


Da tanker former ting, begyndte disse gamle følelser, som du ikke har frigivet eller renset, at forme ekstra kropsvægt. 


Træd tilbage et øjeblik og se på dig selv. Se hvert kilo kropsvægt som en følelse, der må filtreres gennem det menneskelige sind. Som en energi, der behøver at blive frigivet gennem den menneskelige krop. Se på hvor dine tårer stadig sidder, din vrede og din angst. Din krop er et bibliotek af situationer og minder, som stadig behøver healing. Vi kan skyde skylden på generne, fede fødevarer, vores forældre eller Mcdonald's, for alt, hvad vi stadig holder fast ved, men du og jeg kender sandheden bag de ekstra kilo substans.


Er du klar til i sandhed at give slip i nuet?


Et forløb består af 5 behandlinger. ( kan forlænges hvis ønskes )


Pris

Første gang betales kr. 1.200,- , som dækker 1. og sidste konsultation.

2., 3. og 4. konsultation koster kr. 600,- pr. gang. Hver behandling varer 50 min.


Ring til mig på 6081 5574 og book en tid. 

Du er også velkommen at ringe for en uforpligtende snak.

Copyright © All Rights Reserved