Rygestop med akupunktur og healing

Hvordan virker akupunktur med healing mod rygning ?


Ved den fysiske trang til tobak bliver mindre vil du opleve, at psyken samtidig bliver mere stabil hvilken ofte medføre et stigende humør. Når psyken bliver stabiliseret kan trangen til søde sager dæmpes.

Akupunktur med healing rygestop virker det ?


Ved at modtage akupunktur med healing imod rygning vil det være med til at reducere rygetrangen, -og motivere til at kvitte tobakken.

Akupunktur med healing modvirker nikotintrangen


Nikotinen i tobakken er det stof som særligt gøre dig afhængig. Stoppes indtage af nikotin, opstår der en ubalance i nervesystem og kan have en varighed op til en måned. Rygestop med akupunktur og healing medvirker til at dæmpe eller fjerne trangen til tobak under afgiftningsprocessen, -og samtidig er med til at starte en positiv effekt hvor kroppen komme i balance igen.

Beslutning om et rygstop med  akupunktur og healing


Det er dog vigtigt at du har taget en beslutning om at vil stoppe med indtagelse af tobak, -og motiveret til at gennemføre behandlingen. Som udgangspunkt behandles der to gange første uge og ugen efter en gang det plejer for de fleste at være tilstrækkeligt.


Andre aspekter der kan indvirke på rygestop behandlingen


Det kan ikke på forhånd siges, hvor mange behandlinger der skal til, da det er individuelt afhængig af hvor godt du tager imod behandlingen. Der er også aspekter som kan påvirke behandlingen som f.eks. stress, manglende søvn m.v

Frigivelsen af endorfiner i hjernen - se film


Akupunktur med healing er med til at øge endorfiner i hjernen, det bevirker en følelse af glæde (endorfiner er et hormonstof). Denne stimulering nedsætter abstinenssymptomer så rygeren lettere kan have succes med sit rygestop.

Falder du for fristelsen for tobak ?


Efter 2 - 3 måneder skal du være ekstra opmærksom. Nogle kan man være uheldig til en fest og lige skal prøve en enkelt gang, -det sker der nok ikke noget ved. Fald ikke for fristelsen fordi du lige i nuet synes det kan være hyggeligt. Husk at du har taget et valg om ikke at ryge.


Fald du for fristelsen ?


Får du et tilbagefald er det vigtigt at trangen fjernes hurtigst muligt igen, så må du bestille en tid til rygestop.