Mor Og Barn Healing

OVERALL TOPIC


Mor & barn healing…


Forløbet af en behandling med healing hos mig..


Du booker en tid her påhjemmeside for at få en aftale i min klinik.

Når vi mødes, taler vi om de oplevelser/udfordringer/problemer, du har med din baby.


Når vi har talt det hele igennem, starter jeg healingen, mens I begge ligger på min briks,eller sidder på en stol.  Healingen foregår ved, at jeg lægger mine hænder på mor og barnet for at tilføre healing til de områder, der har brug for at blive healet. Med healingen foregår der nu en afbalancering af både barnets og moderens energier, så barnet vil komme i ro og balance. Derefter healer jeg direkte på de områder, hvor barnet eventuelt har smerter.


Det vil have en positiv effekt, hvis moderen også bliver healet efterfølgende og får afbalanceret sine energier. Det forudsætter dog, at healingen af moderen foregår på et tidspunkt, hvor barnet bliver passet af andre. Det er vigtigt, at der er totalt ro omkring healingen. Her er det moderen, der er i centrum.


Opfølgning på healingen.

En uge efter behandlingen taler vi i telefon om, hvordan det er gået. Det er vigtigt at følge op på barnets og moderens reaktioner for at se, om der er sket positive forandringer siden behandlingen, eller om vi i fællesskab vurderer, at der skal flere behandlinger til, før det ønskede resultat er nået.


Der kan komme både kropslige og følelsesmæssige reaktioner både under og efter healingen. Nogle mærker ro og dyb afslapning under healingen og nogle falder i søvn. Derudover kan du opleve en følelse af for eksempel snurren, lethed, tunghed, varme eller kulde i hele kroppen eller dele af den. Det er også almindeligt under healingen at se farver og billeder samt at opleve forskellige følelser. 


Healingen kan også have virkninger, som mærkes flere dage efter behandlingen. Det er almindeligt, at man bliver mere træt og sover mere end normalt. Det kan også ske, at tanker og følelser umotiveret dukker op til overfladen uden nogen umiddelbar årsag. Nogle oplever at få mere energi. Reaktionerne er et tegn på, at healingen arbejder.