Mere blok

ER DYR SPIRITUELLE


Vi har en kat på 9 år,som jeg er meget tilknyttet til, og det gælder også den anden vejHan er en meget spirituel kat.. hvilket katte ofte er. 

En dag lå han ude i haven og sov. Jeg skulle spise frokost og satte mig ved spisebordet hvor jeg kunne se Pjevs fra vinduet.


Jeg kaldte så på ham via tankens kraft dvs telepatisk.. straks begyndte hans højre øre at bevæge sig..det var tydeligt han hørte mig.

Jeg bad ham så om at vågne op og komme ind til "far" og få mad. Straks åbnede han sine øjne, og kikkede over på vinduet hvor jeg sad, og kaldte på mig. Og kom så straks over til havedøren med høj hale.


Har DU oplevet noget ligende ?


Så skriv en mail til mig og fortæl har oplevet. Jeg vil så lægge din kommentar ind her. Ønsker du at være annonym, så skriv det venligst i mailen.

HVAD SKER DER NÅR VI DØR ?


Det spørgsmål har optaget mennesker på tværs af tidsaldre og kulturer.


Overgangen mellem livet her på jorden og det hinsides er et emne, der optager mange, men ingen ved, hvad der for alvor sker, når et menneske dør.


De mennesker, der ligger på deres dødsleje, vil opleve, at afdøde venner og familiemedlemmer vil samle sig omkring lejet og være til stede i de sidste dage og timer.

Jo tættere på selve døden kommer, jo oftere vil de afdøde være til stede, viser forskningen.


De døde kigger forbi

Undersøgelserne er baseret på erfaringer fra folk, der har været meget tæt på at dø selv.

De 66 personer, som forskningen er baseret på, har alle modtaget behandlinger på et hospice og været meget tæt på døden.

Her oplevede de som gennemsnit, at de fik besøg af en "tidligere" ven eller familiemedlem mindst en gang om dagen.


Men det har ikke været ubehagelige besøg, fortæller de. De har oplevet dem som ægte og betryggende.


Som deltagerne efterhånden nærmede sig døden, blev de trøstende klarsyn mere udbredt. Virkningen af disse præ-død-oplevelser på døende patienter og deres pårørende, kan være dybt meningsfulde. Disse klarsyn kan forekomme måneder, uger, dage eller timer inden døden og de vil typisk mindske frygten for at dø, hvilket gør overgangen fra livet til døden lettere for dem, der oplever det.

Citat Avisen.dk


Har du haft oplevelser hvor du måske har været tilstede når et familiemedlem lå for døden ?


Så skriv en mail til mig og fortæl hvad du har oplevet. Jeg vil så lægge din kommentar ind her. Ønsker du at være annonym, så skriv det venligst i mailen.


BESØG FRA DEN ANDEN SIDE...


Jeg mærkede for år tilbage en meget kraftig energi på vores badeværelse. Imens jeg var i bad blev der hvisket og puslet i badeværelset.

Jeg havde sat et videokamera op på badeværelset. Og pludselig dukkede dette ansigt op.

Jeg klippede i videoen og tog dette billede.

 

Min kone har siden sin barndom haft en mand som hun kalder sin "dørvogter" og som passer på hende. Hun fortalte med det samme, da jeg viser hende dette billede, at dette er hendes dørvogter, som hun har set siden sin barndom.

 

Har du haft nogle spændende oplevelser fra den anden side, som du vil dele her.

 

Så skriv en mail til mig og fortæl hvad du har oplevet. Jeg vil så lægge din kommentar ind her. Ønsker du at være annonym, så skriv det venligst i mailen.