Hvem er jeg

HVEM ER JEG


Jeg har stort set altid arbejdet med mennesker. Og jeg har i en længre årrække arbejdet i almen lægepraksis som laboratorieassistent og sekretær.


Jeg har altid vidst at der var mere mellem himmel og jord. 


Jeg er født med evnen som healer og clairvoyant.


Jeg har hele mit liv haft en stærk intuitiv kraft, der tit har hjulpet mig til de rigtige beslutninger.

Siden jeg var ganske ung,  har jeg haft svært ved at passe ind,  jeg kom med en sandhed som var ilde hørt og en overbevisning om hvordan verden hang sammen,  som mange ikke kunne tåle at høre.


Jeg kommer fra en turbulent opvækst og har været igennem lidt af hvert i mit liv. Og det ser jeg som en gave, der gør mig i stand til at have større forståelse for andres problemstillinger. Når man selv har et par ar på sjælen, og er kommet hel ud på den anden side, er det dels lettere at forstå andres kampe, og dels lettere at tro på at andre også kan komme ud på den anden side. 

 

Jeg har fået en stærk tilknytning til universet og en tro på at det hele tiden arbejder for os og med os. Jeg har en stærk tro på at engle og guider er med os og at vi bare skal invitere dem ind i vores liv, hvis vi behøver deres hjælp. Især er jeg glad for min skytsengel og for mine åndelige hjælpere og åndelige vejledere og for arbejdet med ærkeenglene Michael og Rafael, som har hjulpet mig meget med at blive en bedre healer.


Jeg vil gerne gøre en forskel og  jeg glæder mig til at hjælpe dig!