Healing af børn

HEALING AF BØRN

Det er ikke nemt at være barn i dag og mange børn har det rigtig svært.

Svært med sig selv, svært med kammeraterne, svært med skolen eller svært derhjemme.

Desuden er der en tendens til – måske pga forureningen, kosten, stress m.m. – at mange børn har små hjernedefekter (ADHD, OCD; Aspergers m.m.) og sårbare nervesystemer.

Måske er de også påvirkede af hele kulturens over-aktivitet og uro og har svært ved at "falde ned" og slappe af.


Du kan trygt lade dit barn modtage healing. Børn er så dejligt ligefremme og fordomsfri. Måske netop derfor tager de rigtig godt imod healing, og de behøver ikke så lang behandlingstid (afhænger af alder og vægt).

Hvis barnet er utryg kan jeg med fordel komme til jer. Og er det et lille barn kan du sidde med barnet mens jeg healer det. Det ligger mig meget på sinde og er en ekstra stor glæde for mig, når jeg kan hjælpe et barn ud af fysisk og psykisk smerteBørn i alle aldre kan behandles.

Der tages udgangspunkt i hvert enkelt barn hvad angår metode og længde af behandling.

Har du et barn som er uroligt, har koncentrationsbesvær eller anden belastende adfærd, vil den blide healing kunne hjælpe dem. De små har brug for ikke-sproglig kontakt.De lidt større børn har brug for hjælp med de sociale færdigheder, så han/hun kan forblive tro mod sig i ven/veninde relationerne og under gruppepres. Et indfølt chok og traume arbejde kan hjælpe dem med at blive immun overfor ubehagelige skolekammerater eller decideret mobning. Hvis dit barn bliver mobbet, kan det pådrage sig skam - altså et socialt traume, der kan påvirke hele dets liv.

Det er vigtig at tage affære hvis dit barn bliver moppet.