Engle readings

Du er hele tiden omgivet af et fantastisk team af engle som bare venter på, at få lov til at vejlede og guide dig.


Englene giver dig hele tiden tegn, de prøver at opmuntre dig og støtte dig.


De ser dig lige som du er, de kender dig, elsker dig og ved altid hvad der hvad der vil være til det højeste bedste for dig. 


Englene ønsker at hjælpe dig, og der er så meget kærlig hjælp at hente når bare vi tør spørge og rækker ud efter den.


Har du brug for hjælp, har du et emne, et spørgsmål eller flere som du ønsker hjælp til, så er en engle reading netop det rette for dig.


Lad englene hjælpe dig nu. Hvorfor gøre det sværere end det behøver være. En engle reading kan hjælpe dig med at se tingene i et nyt perspektiv, at se nye muligheder og finde ind til det som i virkeligheden betyder mest for dig.


En reading kan hjælpe dig med at åben op for at skabe mere magi, glæde og harmoni i dit liv.
DU KAN SPØRGE OM


Alt det som ligger dig mest på sinde lige nu, noget som du har tumlet med rigtig længe eller du kan bare bede om at englene vil guide og vejlede dig, og bringe dig det som du har allermest brug for at få at vide lige nu.


Du kan spørge om alle mulige emner så længe det vedrører dig, dog svarer jeg ikke på spørgsmål vedrørende graviditet, sygdom og død. Des mere præcist du spørger, des mere ved jeg nøjagtig hvad det er du ønsker hjælp til nu.


SÅDAN FOREGÅR DET


En kanaliseret reading hos mig, foregår altid pr. e-mail, så det er let og nemt for dig at bestille og skrive dine spørgsmål ned, når du har mest brug for det. Så snart jeg har modtaget din betaling og dine spørgsmål vil jeg finde den bedst mulige tid, hvor jeg kan kanalisere dine svar. Du vil modtage din engle reading på en mail, direkte i din inbox senest 24 timer efter at jeg har registreret din bestilling.BESTIL EN ENGLE READING


Sende mig en mail til hcahealing@gmail.com  hvor du skriver dit fulde navn, din e-mail adresse og de spørgsmål du har.

Betalingen skal ske forud før din reading, via MobilePay 52453


1 spørgsmål 199 kr 2 spørgsmål 324 kr3 spørgsmål 449 kr