Behandlinger

BEHANDLINGER

"Jeg vil heale dig, støtte dig,og hjælpe dig videre, på DIN vej"

SE MINE BEHANDLINGER HER

Healing er slet ikke så mystisk, som man ofte gør det til i vores videnskabelige verden, hvor vi gerne vil have alting målt og vejet.

Healing er en nænsom metode, der er med til at afbalancere psyken og give indre ro og glæde.Healingen starter med en samtale og derefter ligger du på briksen med tæppe på og healingen starter. Efterfølgende runder vi af med en kort samtale.

Skriftlig clairvoyance er for dig der:

Føler, at du “sidder fast” i livet.
Føler, at der er “mere derude” til dig.
Ikke føler, at du udnytter dit fulde potentiale.

Skriftlig clairvoyance ernogenlunde det samme som 1:1 clairvoyance rådgivning med mig, men blot hvor du stiller konkrete spørgsmål, som jeg stiller ind på og besvarer med clairvoyance. Du får svar på mail.

Det er vigtigt at du har taget en beslutning om at vil stoppe med indtagelse af tobak, -og motiveret til at gennemføre behandlingen. Som udgangspunkt behandles der to gange første uge og ugen efter en gang det plejer for de fleste at være tilstrækkeligt.

Fjernhealing er en healingsform der foregår, som ordet antyder, på ”fjern afstand” og her på befinder klienten og jeg sig på hver sit sted, eller i hvert sit land eller på hver sin verdensdel.

Det har overhovedet ingen betydning, da energierne via fjernhealing ikke kender grænser eller tid.

Husrensning er det et nyt ord for rengøringshjælp?

Nej selvfølgelig ikke… Husrensning er udtryk for en meget smuk proces, hvor afdøde som ikke er gået mod lyset, får hjælp til at komme afsted “over på den anden side”. Som er stedet, hvor sjælen kan få fred og gå igang med sin bearbejdningsproces, af det liv det har forladt.

                     Ønsker du, at tabe dig?


  • Hvor meget vægt ønsker du, at tabe dig?
  • Hvor meget motion dyrker du om ugen?
  • Har du en igangværende diæt?


Kan dyr heales


Ja dyr kan sagtens heales. Healing virker på alt levende og derfor også på dyr.